Tilbud!

2097/18 lysekrone LED m. klare pærer, mat hvid

Original price was: 14.400 kr..Current price is: 11.343 kr..

Oplev en moderne klassiker med 2097/18 lysekrone LED: Elegant design, energibesparende LED-pærer og imponerende lysfordeling. Perfekt til din indretning.

Køb her

Varenummer (SKU): 7983300790710184 Kategori:

Denne smukke 2097/18 lysekrone med LED-pærer og en mat hvid finish er et mesterværk af design og funktion. Skabt af den anerkendte designer Gino Sarfatti, udstråler denne lysekrone elegance og modernitet på samme tid.

Med 18 slanke arme og klare LED-pærer skaber denne lysekrone et smukt lysspil og en behagelig atmosfære i ethvert rum. Den mat hvide farve tilføjer et touch af subtil luksus til lysekronens design, hvilket gør den til et tidløst stykke, der passer perfekt til enhver indretning.

Perfekt til brug over et spisebord eller i en stue, vil denne lysekrone være et imponerende og stilfuldt element i dit hjem. De klare LED-pærer sikrer en effektiv belysning samtidig med at de bidrager til lysekronens elegante udtryk.

Investér i denne 2097/18 lysekrone for at tilføje en unik og sofistikeret touch til dit hjem. Lad lysekronen være det centrale element i rummet, og lad dens smukke design og lys bidrage til en stemningsfuld og indbydende atmosfære. Med sin enestående skønhed og funktionalitet vil denne lysekrone blive et tidløst og elsket element i dit hjem i mange år fremover.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “2097/18 lysekrone LED m. klare pærer, mat hvid”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.