Tilbud!

2097/18 lysekrone LED, sort

Original price was: 18.500 kr..Current price is: 14.400 kr..

Opdag vores elegante 2097/18 LED lysekrone i sort. Skab en luksuriøs stemning i dit hjem med dette smukke og stilfulde design.

Køb her

Varenummer (SKU): 7983300741398697 Kategori:

091 LED-pærer følger med, hvilket giver et smukt og blændfrit lys. Den sorte farve giver et elegant og tidløst udtryk, der passer til enhver indretningsstil. Med sine slanke linjer og imponerende størrelse vil denne lysekrone være det perfekte centrum for ethvert rum.

Flos 2097/18 lysekronen er ikke bare en lyskilde, det er et kunstværk. Designet af den legendariske Gino Sarfatti, er denne lysekrone et ikon inden for moderne belysning. Den innovative kombination af materialer og former skaber et visuelt imponerende udtryk, der fanger øjet og skaber en stemning af luksus og elegance.

Med 18 arme spredt ud i en symmetrisk formation, skaber denne lysekrone et spil af lys og skygge, der giver rummet en unik atmosfære. Den høje kvalitet af materialer og håndværk garanterer en holdbar og pålidelig belysningsløsning, der vil bringe glæde i mange år fremover.

Den sorte farve tilføjer en dybde og kontrast til lysekronens design, hvilket gør den velegnet til både moderne og klassiske indretninger. Uanset om den hænger over et spisebord, i en stue eller i en foyer, vil denne lysekrone skabe et imponerende visuelt fokuspunkt, der vil begejstre alle besøgende.

Investér i en Flos 2097/18 lysekrone LED i sort, og tilføj et strejf af glamour og stil til dit hjem. Oplev, hvordan denne smukke lysekrone forvandler dit rum og skaber en atmosfære af luksus og elegance. Lad lyset skinne igennem og lad din indretning skinne med denne spektakulære lysekrone fra Flos.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “2097/18 lysekrone LED, sort”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.