GRIPO arbejdslampe BasicLine LED 45W – 2173692

439 kr.

Få mest muligt ud af dit arbejde med GRIPO BasicLine arbejdslampen. Med sin kraftige LED-belysning og holdbare design er den perfekt til enhver opgave.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348500049048115 Kategori:

Den innovative GRIPO arbejdslampe BasicLine LED 45W – 2173692 er det ultimative værktøj til lysende succes. Uanset om du arbejder på byggepladsen, i garagen eller derhjemme, vil denne lampe imponere dig med sin enestående funktionalitet og robuste design.

Med en strålende effekt på 4600 lumen og en farvetemperatur på 4000 kelvin, vil denne arbejdslampe lysne selv de mørkeste afkroge. Du behøver ikke bekymre dig om støv, vand eller slag, da den er IP54 – IK07-certificeret og konstrueret til at klare enhver udfordring.

Takket være dens alsidighed kan lampen placeres på gulvet, hænges op eller monteres på et stativ (ekstra tilbehør). Uanset din arbejdsstilling vil denne lampe give dig det perfekte lysvinkel på 120°, takket være dens diffuser. Derudover er den fremstillet af slagfast plast, der sikrer en længere levetid og ekstra beskyttelse mod uheld.

Du vil også elske dens imponerende 3 meter lange kabel med Uni-Schuko stik, der giver dig tilstrækkelig bevægelsesfrihed og fleksibilitet til at nå alle hjørner af dit arbejdsområde.

Gør dine projekter til en leg med den fantastiske GRIPO arbejdslampe BasicLine LED 45W – 2173692. Lad dens lys guide dig til succes og opnå de bedste resultater hver gang. Investér i denne lampe i dag og oplev en verden fyldt med kreativitet og produktivitet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “GRIPO arbejdslampe BasicLine LED 45W – 2173692”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.